Qui soc

MÍRIAM

Community Manager, Social Media, Redactora de continguts 

Facebook · Twitter · Instagram · Linkedin · Google+ ·Periscope · YouTube · Pinterest
CURRICULUM VITAE

Qui soc?

Filla del barri de Sant Andreu a Barcelona, sempre he tingut curiositat pel món que m’envolta i necessitat de comunicar i compartir moments de vida. Encara conservo llibres de la meva infantesa, que van ser els primers a omplir el meu cap d’imatges, ganes de descobrir altres mons i viatjar.
De ben petita el món dels audio-visuals em van fascinar. La primera inquietut era saber com podia haber tanta gent dintre d’una capsa de fusta amb una pantalla de vidre, amb els temps tots els dubtes es van resoldre amb formación en imatge audio-visual.
Em considero una persona curiosa, activa, participativa, amb necessitat d’aprendre constantment i amb molts projectes en ment. De caràcter positiu, col·laboratiu, alegre, positiu, creador.
Orgullosa del nostre jovent, del que aprenc tant i tant cada dia i que m’acompanyen a descobrir mons plens de nous horitzons, projectes i esperança.
M’encanta somiar, crear i connectar.
El món de les xarxes social va obrir un ventall de possibilitats de gaudir, compartir, explorar i aprenendre, que ni en els millors dels meus somnis d’adolescència hagués imaginat mai.
Encara recordo les hores invertides en “crear xarxa de contactes”, que fa un temps consistia a tenir vàries agendes de telèfons, ben endreçades: l’agenda gran per casa, la petita per a la bossa i sempre hi havia alguna altra en forma de diari o llibreta per anotar sensacions, curiositats o emocions. La qüestió era no sortir de casa sense bolígraf ni paper!
Apasionada del món creatiu, la comunicació, el teatre, el circ i la màgia,
les festes populars, el món del foc i la percussió (soc diable i tabalera a La Satànica de Sant Andreu) i la música, crec que el món es veu molt millor amb un nas de pallasso. Hauriem de practicar-ho més.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

M’agrada la diversitat, el mestissatge i la fussió de cultures. La vida m’ha permés viatjar una miqueta per països com Mèxic, la Índia, Síria i Jordania entre altres. En tots ells he tingut experiències de vida molt interessants, de tots ells han sortit grans amics, i aprendre a respectar, comprendre i estimar altres maneres de viure. A més de conèixer projectes com el de la Fundació Vicente Ferrer i AjutSi a la India que em van ensenyar a veure la vida de diferent manera.
La música és la meva millor amiga durant aquest trepidant  viatge que és la vida . Algunes clases de guitarra de petita, alguns anys de conservatori una mica més gran i un grup de rock a l’institut m’ajuden a entendre els músics i el seu entorn.
La vida m’ha ensenyat a que el món està en constant moviment, es renova de diferents de maneres, al igual que ho fem nosaltres mateixos i es composa de molts instants, igual que un mosaïc.
photo-collection-382018_640

En què et puc ajudar?

Vull facilitar-te el dia a dia. T’entenc, sé que de vegades et sents perdut i ja no saps com invertir el teu temps, si creant, si compartint a les xarxes socials tot allò que fas, molts dies et preguntes: per on començo?  Altres vegades tens tantes idees que voldries realitzar però que el temps no et permet fer!
El meu objectiu és descarregar-te d’aquesta feina, ajudar-te a crear i comunicar allò que necessites.
Vull ajudar-te a crear experiències comunicatives, basandes en el branding emocional per arribar als teus seguidors i captar l’atenció d’altres usuaris.
La meva especialitat son les marques musicals, ja que és un món en el que trobo com a peix a l’aigua, tot i així, no tanco cap porta, el camp de la comunicació es obert per a mi també en altres sectors, comunicar és el meu objectiu, per tal de fer visible i de valor la teva marca d’una manera creativa i dinàmica. Col·laborar amb el diari digital andreuenc.cat em manté connectada amb el món de la comunicació i em fa gaudir cada segon que hi dedico,  ja sigui escrivint cròniques de concerts, fent fotografíes, vídeos o entrevistes.
És bàsic viure Internet i el Social Media sent conscient de com ha canviat la manera de relacionar-nos i comunicar-nos amb el nostre entorn.
Somia, pensa quin futur t’agradaria pel teu grup, marca o empresa.
Crea, invertint el teu temps en allò que necesites fer.
Connecta, deixa’m ajudar-te a crear una xarxa de contactes, fidelitzar-los i cuidar-los com tu fas dia a dia amb els teus.
 ENTRA I PASSA, SIGUES BENVINGUT A AQUESTA CASA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anuncios