Muguruza enamora Sant Andreu

A les nou del vespre, ben puntual, a l’Ateneu l’Harmonia el DJ va començar a escalfar motors a la sala de la tercera planta de l’Ateneu l’Harmonia. El públic, que va exhaurir les entrades, va anar arribant i a les 22 hores la sala ja era plena a vessar. Els assistents es delien per veure Fermin Muguruza juntament amb Chalart58 en la presentació del seu últim treball conjunt ‘Black is Beltza’.
El cantant va trobar l’equilibri amb els seus acompanyants Chalart 58, que amb ritmes electrònics, una bona veu femenina i un trombó, van donar un so actual i modern, però sense perdre l’essència del cantant basc.
A dalt l’escenari l’acompanyaven Matah a les veus i Josep Blanes al trombó. A darrere seu, l’artista plàstic Quim Moya va anar omplint de color una tela que al principi era blanca fins a configurar un conjunt d’il·lustracions relacionades entre elles. La pintura facilitava al públic entendre a quin punt del concert es trobaven.
Muguruza va fer moltes referències al poble de Sant Andreu, especialment a les cançons Mediterranian, mencionant a Sant Andreu com a “ciutat refugi”. Durant el concert va donar les gràcies al que va anomenar com a “futur alcalde de Sant Andreu”, Ivan Altimira.
Durant tot l’acte va parlar en català i va explicar que s’havia instal·lat temporalment a Sant Andreu. Va aprofitar per demanar al públic que si se’l creuen, si us plau, li parlin en català. Al final del concert va lluir una samarreta on es podia llegir “Si vas a Barcelona Sant Andreu independent, encara Som Poble”.
El concert va acabar amb el cantant a baix de l’escenari on es va fondre amb el públic, que el va omplir d’abraçades.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s