musica en viu concerts encisat

Anna Roig i L’ombre de ton chien, delicadesa escènica i musical

La de divendres dia 5 de febrer de 2016, va ser una actuació d’aquelles que es degusten com el bon vi. Deu ser que aquest quintet del Penedès ha aprés a preparar els espectacles per a gaudir-los amb tots els sentits. I és que Anna Roig i L’ombre de ton chien arribaven al Sant Andreu Teatre (SAT!) per oferir el sisè concert del cicle enciSAT!, amb una actuació molt propera a un espectacle teatral.
Concerts Encisat Anna Roig i l'ombre de ton chien directe

Anna Roig_Encisat_5-02-16IMG_5965

L’espectacle va començar amb els temes ‘Gare de Metz’, ‘Que bé ser aquí’, ‘Trois Fois Rien’, ‘Com el Mar’ i ‘Em creuràs’. Una primera presa de contacte amb un públic que es va deixar seduir des del minut zero i que va seguir el fil de l’escenificació amb el silenci que necessita una obra musical; amb respecte i emoció.

Anna Roig_Encisat_5-02-16IMG_5970

Aleshores, amb una posada en escena que demostra la manera d’entendre la música del grup català, va arribar una de les actuacions més destacades de la nit. Concretament, va ser amb la sisena cançó anomenada ‘Jo mai més’. La banda va fer fer sonar primeres notes però la figura de l’Anna havia desaparegut de l’escenari. Tot i així, la veu la cantant va omplir el teatre d’emoció, sense la seva presència, per donar més força i sentit al tema ‘Ja mai més’. La tendresa va continuar a dalt de l’escenari amb ‘Je rêve de toi’.

Anna Roig_Encisat_5-02-16IMG_5976

Anna Roig_Encisat_5-02-16IMG_5981

Amb ‘Tocar fusta i menjar ferro’ i la seva tornada de “la,la,la,la,lá” es va poder comprovar la relació entre elegància i sentit de l’humor alhora que transmet Anna Roig i L’ombre de ton chien. Van continuar regalant-nos ‘Portrait’, ‘Petons entre camions’, ‘La senyora tímida’ i ‘Vendeuse de rires’en format acústic i amb una posada en escena que feia sentir al públic molt còmode, intimista i propera.

Anna Roig_Encisat_5-02-16IMG_5991

Anna Roig_Encisat_5-02-16IMG_6007

Je t’aime’, Així és la vida, La vedette del teu cap’, ‘Corro sota la pluja’ i ‘Février’ van ser les cançons que van tancar una actuació que va gaudir d’una sonoritat i una il·luminació adequada perquè la posada en escena fos excel·lent. Com en tot bon espectacle, però, els protagonistes d’aquesta història van tornar a sortir a l’escenari per compartir ‘Johnny, tu n’es pas un ange’, d’Edith Piaf, una de les versions que feien quan es deien “L’ombre de ton chien”. I van seguir amb una altra versió, aquesta vegada del tema ‘Digue’m que m’estimes’ de Els Pets, embolicat amb l’estil característic d’Anna Roig i l’ombre de toc chien.

Anna Roig_Encisat_5-02-16IMG_6075

Anna Roig_Encisat_5-02-16IMG_6087

Amb el concert acabat i amb el públic esperant al hall del SAT!, Anna Roig va explicar a Andreuenc que El SAT! és una sala ideal per a nosaltres, perquè el que estem fent ara és un espectacle teatral, on hi ha recursos de llum i on necessitem un espai escènic, amb unes característiques teatrals molt determinades. Per tant hem pogut treballar els elements visuals i sonors de manera perfecte”.

Anna Roig_Encisat_5-02-16IMG_6098

També es mostrava contenta amb la relació que havia mantingut des de l’escenari amb públic que havia assistit al concert. “He vist cares somrients durant l’espectacle i molts aplaudiments, ha estat una resposta molt bonica, si tothom de Sant Andreu és així vindrem més sovint”, remarcava.

Anna Roig_Encisat_5-02-16IMG_6109

Però el concert del SAT! no era la primera vegada que Anna Roig i l’ombre de ton chien tocava a Sant Andreu. Ja ho van fer el dia 6 de desembre de 2011 a l’envelat de Festa Major. “Va ser un concert molt especial, ja que no acostumem a fer actuacions a peu dret, i és una de les poquísimes vegades que ho hem fet. Va ser maco veure gent cantant i fins i tot ballant els nostres temes” recorda l’Anna.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s